Logo decormyyhome.com

Как бързо да окачите ролетни щори

Как бързо да окачите ролетни щори
Как бързо да окачите ролетни щори

Видео: Окачен таван от гипсокартон с вата 2024, Юли

Видео: Окачен таван от гипсокартон с вата 2024, Юли
Anonim

За ефективно проектиране на прозорец и защита на къщата от гледките на непознати, ролетите ще помогнат. В тази статия ще ви кажем как бързо и правилно да окачите ролетни щори.

Image

Ролетни щори са представени днес в голям асортимент. Салонът ще ви предложи богат избор от цветове и модели. Подходящи платна, както за кухнята, така и за жилищни помещения. Те добре ще защитят стаята, например спалнята, от проникване на слънчева светлина или прекалено внимателни погледи на минувачите.

Монтираните ролки със завеси могат:

• по крилото, • в отвора на прозореца, • до стената.

Обмислете целия процес на фиксиране на завесите.

Първо събираме самата завеса. На първо място, ние вмъкваме механизма за управление на веригата в тръбата с ролка от плат отдясно или отляво. На противоположната страна е инсталиран щепсел.

След това в скобите поставете куките за окачване, но засега не ги щракайте докрай. За маркиране свързваме куки и завеси със сглобен верижен механизъм.

За да инсталирате ролетката на стената или в отвора на прозореца, приложете я на мястото на закрепване и маркирайте нивото на закрепване на скобите по отношение на ниво.

От страната на контролния механизъм скобите са прикрепени към стената с помощта на самонарезни винтове. Заменяме втората скоба с марката от противоположната страна и я закрепваме също. Моля, обърнете внимание: отворената част на механизма за управление трябва да е обърната надолу.

След монтажа щракваме куките по скобите докрай.

Сега ролетната щора е инсталирана, а прозорецът с нея изглежда много по-елегантен.