Logo decormyyhome.com

Какво може да се направи от стари дънки?

Какво може да се направи от стари дънки?
Какво може да се направи от стари дънки?

Видео: Супер идеи за СТАРИТЕ ДЪНКИ! 2024, Юли

Видео: Супер идеи за СТАРИТЕ ДЪНКИ! 2024, Юли
Anonim

Денимът отдавна се слави със своята универсалност. Ето защо следващите стари дънки, намерени в долната част на гардероба, трябва да се считат за отлична находка, защото от тях можете да направите много красиви и полезни неща!

Image

Инструкция за употреба

1

Първо, ако дънките седят добре върху вас, но имат някои външни дефекти, можете да ги отстраните и в същото време да дадете на дизайнера на дънки ексклузивност с лепенки, дантели, кристали, мъниста и т.н.

2

Ако дънките са къси или имат изтрито дъно, можете да ги превърнете в дънкови панталони с всякаква дължина, както и шорти и мини пола. За да направите това, просто отрежете необходимото парче плат, а в случай на пола, също зашийте няколко бримки. Можете да направите дълга пола, като шиете на дъното на горната част на дънките от всякакъв материал.

3

Можете да направите оригинални обувки от дънкови гарнитури, както и да използвате парчета плат за пачуърк.

4

Деним материал ви позволява да направите равномерни обувки от него!

5

Деним портфейли, козметични чанти, калъфи за моливи, чанти, чанти за обувки, калъфи за телефони и др. Са много популярни. За производството на прости неща не изискват специални умения и умения за шиене, просто творческо вдъхновение и способност за вмъкване на конец в игла.

6

Ако изрежете джобове от няколко чифта дънки, можете да си направите интересен висящ органайзер.

7

Денимът се използва широко за мебелна тапицерия, производството на покривала, калъфки за възглавници, килими и шиене на завеси.

8

Дънковата материя може да се увие около абажур, да украси саксия за цветя, да изработи рамка за снимки, държач за чаша, клей, гореща стойка и много други.

9

Денимът прави стилни бижута и аксесоари.

10

Денимът е отличен материал за шиене на меки играчки, топки, кукли, кубчета и т.н. Прекрасен начин да създадете безопасни DIY играчки!

11

Целите дънки могат да бъдат превърнати в кеш-саксия, а от няколко чифта дори можете да изградите оригинален жив плет.