Logo decormyyhome.com

Завеси на улеите за залата

Завеси на улеите за залата
Завеси на улеите за залата

Съдържание:

Видео: How to make a beehive | Production, assembly, complete instructions | Part 2 2024, Юли

Видео: How to make a beehive | Production, assembly, complete instructions | Part 2 2024, Юли
Anonim

Завесите на тромбовете са удобен, стилен и елегантен елемент от интериора, който ще бъде прекрасна декорация на такава значителна стая като залата. Благодарение на ушите, върху завесите се образуват красиви еднообразни гънки, които не е необходимо да се коригират допълнително

Image

Какво представляват тромбовете?

Очите на завесите са специални отвори в горната част на тъканта, подсилени с метални или пластмасови пръстени, през които завесата е фиксирана към корниза. Очите стигнаха до интериора на нашите къщи от палубите на корабите, където бяха използвани за обезопасяване на платната. Благодарение на тях дупките в платното, през които са минавали въжетата, не се пробиват дори при силен вятър.

Завесите на мигли днес са стилен и функционален елемент на интериора. За разлика от традиционния начин за закрепване на завеси към завеси с куки, завесите на улеите са прикрепени много по-лесно: тръбата на корниз просто преминава през дупките. Това ще отнеме не повече от няколко минути, след което остава само да повдигнете завесата заедно със завесите и да я фиксирате върху скобите. Такива завеси за хола са най-оптималният вариант: миглите създават красиви равномерни гънки на завесите, които не са излишни за постоянно коригиране. Благодарение на ушите, завесите могат лесно да се движат по перваза, потъмнявайки стаята или, обратно, да добавят светлина.