Logo decormyyhome.com

Какво да търсите при закупуване на хранителен преработвател

Какво да търсите при закупуване на хранителен преработвател
Какво да търсите при закупуване на хранителен преработвател

Видео: Are Beyond Meat and the Impossible Burger Healthy? 2024, Юли

Видео: Are Beyond Meat and the Impossible Burger Healthy? 2024, Юли
Anonim

Ако обичате да прекарвате времето си в кухнята и да се отнасяте с любимите си вкусни, тогава ви е необходим помощник - хранителен преработвател. Към избора трябва да се подхожда с особено внимание. Нека да видим как да не сгрешим при покупката.

Image

Хранителен преработвател е в състояние да изпълнява функциите на няколко устройства: миксер, месомелачка, пасатор, сокоизстисквачка и др. Това означава, че ще стане помощник в приготвянето на котлети, салата, картофено пюре, тесто и други ястия. Възможностите на комбайна зависят от броя на дюзите. Преди да купите, трябва да определите какви функции се нуждаете. Не преплащайте за ненужни дюзи.

Когато избирате, изучете точките в неговото описание. Хранителните преработватели не са най-мощните устройства (средна консумация - 1 kW). Диапазонът на въртене зависи от мощността: за смилане се използват високи обороти, а ниските се използват за смесване на съставки. С помощта на превключвателя можете да регулирате позицията (обикновено от две до четири). Някои модели са оборудвани с импулсен режим (Pulse), комбайнът работи, докато държи бутона "Старт". Използва се за разбиване на коктейли или коктейли.

Най-често комбайнът се предлага с два контейнера: за зеленчуци, млечни продукти и месо. Материалът на купите, като правило, е стъкло, метал и пластмаса. Чашите са устойчиви на топлина, могат да се поставят в хладилника и в микровълновата (с изключение на металните).

Почти всички устройства имат защита срещу прегряване. С тази функция комбайнът ще продължи по-дълго. Той ще се изключи при продължителна работа или пренапрежения.

Цена на издаване …

… 2500 търкайте. Можете да закупите най-простата комбинация с два или три съвета. Тази опция е подходяща за ежедневно готвене.

… 5000 rub. В такова устройство се увеличава наборът от аксесоари за рязане и размахване. Може да има и кука за тесто и преса за цитрусови плодове.

… 10000 търкайте. Комбайнът е оборудван с всички съществуващи дюзи за готвене. В декорацията на калъфа може да се използва неръждаема стомана.