Logo decormyyhome.com

Каква пералня да изберете за детските неща

Каква пералня да изберете за детските неща
Каква пералня да изберете за детските неща

Видео: Три неща, които трябва да знаете, преди да си купите ПЕРАЛНЯ или СУШИЛНЯ. 2024, Юли

Видео: Три неща, които трябва да знаете, преди да си купите ПЕРАЛНЯ или СУШИЛНЯ. 2024, Юли
Anonim

При избора на пералня за пране на детски неща е необходимо да се вземат предвид много нюанси, които включват не само специални програми, които ви позволяват да премахнете добре мръсотията, но и много бутони, включително опцията "защита на децата".

Image

Инструкция за употреба

1

През първата година от живота на детето нещата, които носи, са най-добре измити отделно от дрехите за възрастни. Освен това температурата на водата не трябва да надвишава 70-90 градуса по Целзий. Ето защо пералнята трябва да включва функция за температурата. Най-добре ще бъде, ако машината има бебешки режим, опция за изплакване на нещата или деликатния режим на пране.

2

Когато избирате пералня, също си струва да обърнете внимание на метода за зареждане на пране, по-добре е тя да е вертикална, особено ако малко дете е у дома. Тъй като много модели с предно зареждане имат преден контролен панел с бутони, за разлика от вертикалните, които го имат отгоре. Това елиминира риска, че бебето ви порасне, ще може да включи машината или да промени режима на пране. Но има модели с предно зареждане с включена опция за заключване, като по този начин не позволявате на бебето да играе достатъчно с техниката.

3

Когато купувате пералня, за да се грижите за детските неща, трябва да обърнете внимание на допустимия обем на барабана, тоест зареждането. Обикновено обемът им варира от три до седем килограма. Но за обикновено семейство от трима души е подходяща машина с възможност за зареждане от пет до шест килограма сухо бельо. Такива модели ви позволяват едновременно да миете голямо количество спално бельо, одеяло и памперси на бебето.

4

Идеално ще бъде, ако пералнята има режим „ръчно измиване“, с който можете да подредите повечето детски предмети от вълна, велур и други материи, които изискват специално внимание. Допълнителна опция за сушене на дрехи също ще се превърне в необходим помощник за мама - това е в случаите, когато необходимото снабдяване с плъзгачи приключи и няма време да изчакате прането да изсъхне.

5

Когато купувате, не забравяйте да обърнете внимание на класа на пералната машина. По принцип за детските неща се нуждаете от оборудване от клас "А". Такава техника ще осигури на децата неща с нежно и качествено измиване. Има и класове "A +" и "A +", които се отличават с ефективността си в работата.

6

Когато избирате пералня, помислете за нивото на шума, което ще генерира. В момента се появиха така наречените безшумни модели, които ще бъдат находка в семейството, в което растат малки деца. Оптималното ниво на шум, генерирано от тази машина, е 55 децибела.