Logo decormyyhome.com

Какви продукти на Amway са наистина ефективни

Какви продукти на Amway са наистина ефективни
Какви продукти на Amway са наистина ефективни

Видео: eCAC17: Как да продаваме продуктите, които нашите клиенти наистина искат - Кирил Динов 2024, Юли

Видео: eCAC17: Как да продаваме продуктите, които нашите клиенти наистина искат - Кирил Динов 2024, Юли
Anonim

Amway произвежда продукти в няколко области - почистващи препарати за почистване на различни повърхности, за грижа за кожата и косата, витамини, кухненски прибори, козметика и парфюми. Някои от тях са по-ефективни, други не се различават много от по-евтините колеги.

Image

Инструкция за употреба

1

Amway започна бизнеса си с производството на почистващи и почистващи препарати, които се грижат за различни повърхности и в тази посока са разработени най-ефективните продукти от тази марка. Това се потвърждава от многобройни отзиви.

2

Така, многофункционалният почистващ препарат LOC перфектно премахва нестабилните петна от всякакви повърхности, например с него можете да миете подове или да перате дрехи. Съдейки по отзивите, продуктът не оставя петна, с негова помощ можете да перете дрехи с петна от различни продукти. LOC-подобният агент се използва за почистване на мивки, плочки, первази на прозорците, той се справя перфектно със задачата си - повърхността бързо се почиства дори от упорити петна. Тоалетният препарат за почистване на тази фирма се справя с ръжда и воден камък - ако нанесете тънък слой гел върху мръсна повърхност, ще видите резултата след половин час. Почистващото средство за фурни ще се превърне в незаменим помощник в кухнята, с него можете много бързо и ефективно да почистите котлен камък и сажди от повърхността на печката, от саксиите. Предимството на домашните почистващи препарати на Amway е тяхната неутрална миризма.

3

Препаратите за пране на Amway са с добро качество, перат добре дрехите и им придават нежен аромат. Също така е важно прахът да не позволява да се натрупва мащаб на отоплителното устройство на пералната машина.

4

Парфюмната вода на Amway е издръжлива. Много аромати са наситени и се съхраняват върху дрехите и тялото за дълго време, разнообразието от избор е ограничено до малко количество.

5

Продуктите за грижа за косата Amway се характеризират с висококачествен оцветен лосион за коса - придава им блясък и възстановява структурата. Шампоаните Amway, според прегледите, не са толкова ефективни по местоназначението си в сравнение с аналозите от по-ниска ценова категория.

6

Продуктите от тази марка за грижа за устната кухина ще помогнат да се справите с много проблеми - елиминирайте зъбен камък, избелвайте зъбите и се отървете от лошата миризма. Четките за зъби Amway са много меки и служат дълго време, концентрираната паста се консумира в минимални количества, водата за уста съдържа уникални бактериологични вещества, които се борят с причинителите на настинки.

7

Витамините от Amway се отличават с необичайна комбинация от елементи в състава им. Отново, ако вярвате на отзивите, те са много ефективни. Все пак не забравяйте, че не повече от 10% от консумираните химически елементи влизат в кръвта. Следователно витаминният комплекс се абсорбира по-ефективно от естествени хранителни продукти. Минералите повече идват от узрели плодове, зърнени храни и млечни продукти до клетки и органи, но малко полезни елементи влизат в организма от таблетки. Например химическият калций се използва от организма на 1-3%, основният му дял трябва да идва от извара или желирано месо. Таблетките за дъвчене на Amway „Смес от диетични фибри“ не могат да заменят тялото с необходимото количество фибри за правилното функциониране на подвижността на стомашно-чревния тракт; зеленчуците и зърнените зърнени култури действат по-ефективно върху червата.

8

Козметичната серия Amway, произведена под търговската марка Artistry, е с висока устойчивост, но не можете да намерите голямо разнообразие от цветове и нюанси в нея, както в продуктите на други известни марки. Струва си да се има предвид факта, че когато купувате руж или сенки за очи, трябва допълнително да купите калъф с апликатор, и то на цена, по-скъпа от самата сенка за очи. Продуктите за грижа за кожата се считат за хипоалергенни, но на практика може да срещнете алергична реакция. Въпреки това, компанията предвижда възможност за връщане на стоките на пълна цена.

9

Допълнителна серия козметика и продукти за грижа за кожата на тялото и лицето Beautycycle отива на цена по-ниска от Artistry и не се различава с високо качество. Сенките често се търкалят, червилата не са много устойчиви, понякога талията предизвиква алергична реакция под формата на зачервяване на клепачите и сълзене.