Logo decormyyhome.com

Как да изберем ъглов диван

Как да изберем ъглов диван
Как да изберем ъглов диван

Съдържание:

Видео: Gala Collezione - Представяне на ъглов диван Flow 2024, Юли

Видео: Gala Collezione - Представяне на ъглов диван Flow 2024, Юли
Anonim

Може да изглежда, че ъглови дивани са мебели само за просторна стая, но това не е напълно вярно. Възможно е да изберете доста удобен ъглов модел за почти всяка стая, само трябва да го направите правилно.

Image

Има много модели ъглови дивани и можете да се объркате, когато избирате. Те са U-образни и под формата на ъгли, в които страните могат да бъдат различни и еднакви, както и под формата на по-сложни фигури. Има и композитни модели - в този случай отделни елементи на дивана могат да се използват като независими мебели.

Има дори универсални дивани - те могат да бъдат сглобени, така че "опашната" част да бъде разположена вляво или вдясно от основната седалка. Удобно е да поставите такъв модел във всеки от ъглите на стаята.

Трансформиращи дивани

Когато избирате мебели за малък апартамент, удобен е мобилен диван. Всеки от елементите му е оборудван с ролкови колела - може да се движи из стаята изцяло или на части. За един ден дори може да бъде отведен в различни стаи, а вечер да се съберат и подредят меко, просторно легло.

Подобно на обикновените дивани, ъгловите конструкции са оборудвани с механизми за трансформация. Тя може да бъде мида, система за разгръщане, "акордеон", еврокнига и т.н. Ъгловите от обикновените дивани също се различават по това, че в страничната част има просторно чекмедже за спално бельо. В допълнение, меките ъглови дивани често са оборудвани с малки допълнения като вграден бар или маса с легнало положение.