Logo decormyyhome.com

Как да изберем скоба за телевизор

Как да изберем скоба за телевизор
Как да изберем скоба за телевизор

Съдържание:

Видео: Как да изберем смарт телевизор? 2024, Юли

Видео: Как да изберем смарт телевизор? 2024, Юли
Anonim

Конзолата е стенен или таван монтаж за инсталиране на домакински уреди (LCD телевизор, плазма, микровълнова фурна и др.). Този дизайн е прост, но надежден. Това е един вид конзола, образуваща издатина от тавана или стената, която служи за поставяне на предмети.

Image

Инсталирането на скобата позволява не само да се спести място, но и да се инсталира оборудването на оптималната височина, за стилно проектиране на стаята. Модерните дизайни идват с възможност за регулиране на положението на наклона и ъгъла на въртене на оборудването. Тази функция е особено важна за телевизорите.

Скобите са изработени от стомана, пластмаса и алуминий.

Видове скоби за инсталиране на телевизори

Най-универсалните от гледна точка на възможността за промяна на ъгъла на изображението на телевизора са стенните скоби с наклон и завой. Те ви позволяват да регулирате инсталираното оборудване в посока нагоре, отдясно наляво. Малък минус е, че те заемат много място. Подходящ за кухненски и многофункционални помещения с разделение на зони.

Позволява ви да промените позицията на инсталирания телевизор във вертикални равнинни скосени стени. Това прави възможно разглеждането на изображението от различни ъгли. Подходящ за разширени стаи и зали.

Най-компактният вариант на скобата е фиксираната конзола за стена. В този случай няма начин да промените ъгъла на телевизионния екран.

Гъвкавите и ергономични дизайни за монтаж на различни видове телевизори са скоби на тавана. Те ви позволяват да променяте позиционирането на екрана в различни посоки. По-подходящ за многофункционални стаи с високи тавани.