Logo decormyyhome.com

Как да изберем балсам и омекотител за тъкани

Как да изберем балсам и омекотител за тъкани
Как да изберем балсам и омекотител за тъкани

Съдържание:

Видео: МОИТЕ ЛЮБИМИ продукти на Oriflame 2021 2024, Юли

Видео: МОИТЕ ЛЮБИМИ продукти на Oriflame 2021 2024, Юли
Anonim

Днес магазините предлагат голям избор от домакински химикали за дома. Ако сте изправени пред избор на средство за изплакване, трябва да знаете някои правила.

Image

Не забравяйте, че балсами и изплаквания са едно и също. Те се използват като допълнение към конвенционалните прахове за пране и ви позволяват да направите нещата антистатични, да улесните процеса на гладене и да придадете на нещата приятен аромат.

В същото време климатиците и средствата за изплакване спомагат за запазването на нещата и ги предпазват от бързо износване, тъй като съдържат компоненти, които остават върху влакната по време на измиване и ги предпазват от по-нататъшно механично износване.

Можете да използвате балсам и препарат за изплакване за ръчно или машинно пране на повечето материи. Изключение правят тъкани като вълна, коприна, както и дрехи в черно и много ярки цветове.

Необходимо е да се използват специални изплаквания, които са подходящи за видовете и структурата на тъканите.

Избор на препарат за изплакване

Когато избирате конкретно лекарство, вземете предвид присъствието на деца в къщата, както и алергичните реакции във вашия дом. Ако в семейството има дете или човек с алергични реакции, тогава съставът на изплакването не трябва да се парфюмира, тъй като всички ароматни компоненти могат да раздразнят носната лигавица.

Средството за изплакване, съдържащо нишесте, ще помогне да се запазят нещата след гладене.

Ако спестявате, тогава между изплакването и концентрата изберете последното, тъй като първоначално това ще струва малко повече, но можете да го използвате почти една трета по-дълго.