Logo decormyyhome.com

Как да инсталирате кухненска мивка

Как да инсталирате кухненска мивка
Как да инсталирате кухненска мивка

Съдържание:

Видео: Installation of FAT kitchen sink | Инсталиране на кухненска мивка ФАТ 2024, Юли

Видео: Installation of FAT kitchen sink | Инсталиране на кухненска мивка ФАТ 2024, Юли
Anonim

За радост на населението, съвременният пазар предлага огромен избор от различни видове мивки. Те, в допълнение към практическото приложение, не трябва да развалят дизайна на кухните с външния си вид.

Image

Инсталирането на мивка в кухнята за специалисти от този профил не е голям проблем. Вие сами ще можете да направите това и тази статия ще ви помогне в изпълнението на тази работа. Мивката (мивката) вече е придобила статуса на елемент от кухненските мебели. Тя трябва да бъде надеждно свързана към водопроводните системи (ВиК и канализация). Направен е от метал, но има изключения. Изборът на подходящия метод за монтаж е ваш.

Инсталиране на мивката в кухненските мебели

Това ще добави естетически вид на кухнята, ще скрие всички нежелани нюанси, ще комбинира кухненски мебели и умивалник в едно цяло. Освен това ще има допълнително място за съхранение на съдове и домакински прибори. При този метод самата мивка ще задържи мивката. Готови комплекти с пиедестали също се продават, но можете да направите поръчка, когато в плота се направи изрязване за необходимата форма. След това се монтира сифон, дренажна тръба и смесител, който е свързан към тръбопроводите на студена и топла вода.

Монтиране на мивката върху скобите

Ако тя не е вградена в кухненските мебели, тогава тя може да бъде инсталирана върху скобите. Това е един от най-често срещаните начини. На разстояние 75 см от пода, на това ниво ще бъде инсталиран, с помощта на нивото е необходимо да се маркира лентата на стената, пробийте дупки за скобите върху нея. След това фиксирайте мивката с дюбели. След това свържете смесителя с вода (гореща и студена) и източете (сифон) към канализацията.