Logo decormyyhome.com

Как да украсите къщата си, използвайки стари винени тапи?

Как да украсите къщата си, използвайки стари винени тапи?
Как да украсите къщата си, използвайки стари винени тапи?

Видео: Супер яки идеи със ЗАКАЧАЛКИ! :) 2024, Юли

Видео: Супер яки идеи със ЗАКАЧАЛКИ! :) 2024, Юли
Anonim

Имате ли много винени тапи в дома си? Не трябва да ги хвърляте в кошчето, а по-скоро да помислите как можете да ги използвате повторно за украса на дома си. Тази статия ще ви помогне в това.

Image

Инструкция за употреба

1

Корковото дърво действа като достатъчно издръжлив и гъвкав материал, който има десетки разновидности. Той е идеален за създаване на покривало за кухнята. За кухни с малък, сравнително бюджетен капак, който ще бъде създаден от задръствания е перфектен. Всички тапи ще трябва да бъдат поставени в кутия от махагон, като в този случай те ще изглеждат идеално в интериора на кухнята. Всички тапи трябва да се поберат точно в рамката, изработена от махагон, с тяхна помощ, ако желаете, можете да създадете уникален модел. Позволено е, ако е необходимо, коркът да се разрязва на две половини, за да се монтира в такава рамка. Можете също да тръгнете по другия път, но за това ще трябва да съберете приблизително 600-650 задръствания. Необходимо е да ги разрежете наполовина и след това да подпирате плоската страна към стената, предварително смазана с лепило. Можете да използвате двустранна лента вместо лепило.

2

Използвайки тапи от бутилки за вино, можете да създавате сами, снимки, каботажници или табла за съобщения. Тъй като силата на корковото дърво е достатъчно висока, няма да е необходимо да го укрепвате с допълнителни материали. Въпреки това, ако желаете, е възможно да използвате спрей, изработен от полиуретан за тапи, но това трябва да направите, преди да започнете да ги полагате в замислен състав.

3

Можете да създадете от тапите, останали от бутилки вино, красива постелка за баня. За да направите това, ще ви трябват около 150-200 тапи, висококачествено лепило, както и удобно място, където можете да поставите такава постелка, за да изсъхне.

4

Изрежете малка дупка в средата на тапата, след това поставете клин там и поставете в гърлото на бутилката със зехтин или оцет и можете да получите един вид дозатор.

5

Тапите, останали от бутилки с вино, които преди това сте отворили в чест на всички запомнящи се събития, могат да бъдат увековечени в рамки, окачени на стената. Например, можете да спестите корк от шампанско, който беше отворен в чест на раждането на вашето дете. Основното е да изберете добро място, където да поставите всички снимки със задръствания.

6

Направете малък разрез в корк и след това изравнете дъното му, като в този случай можете да получите държач за картичка, който може да се използва за вечери, както и притежател на визитка.

7

Тапите могат да се използват и като държачи за игли за вашия шивашки комплект, само един корк е достатъчен за около десет игли.

Полезни съвети

По този начин, използвайки капачките за бутилки, можете да създадете уникален интериор в дома си, който ще ви радва дълги години.

Как да украсите къщата си със стари винени тапи?