Logo decormyyhome.com

Как да мием бейзболни шапки

Как да мием бейзболни шапки
Как да мием бейзболни шапки

Видео: Жила-была Царевна - Шапку долой! - Новогодние мультики для детей 2024, Юли

Видео: Жила-была Царевна - Шапку долой! - Новогодние мультики для детей 2024, Юли
Anonim

Бейзболна шапка е удобна и практична шапка. В допълнение, за много млади хора, капачка е неразделна част от изображението, определя техния стил. В същото време често има проблем с измиването на това нещо.

Image

Ще ви трябва

  • - почистващо средство;

  • - средство за отстраняване на петна;

  • - гъба.

Инструкция за употреба

1

Ако замърсяването не е много силно, почистете бейзболната шапка на ръка, за да не се намокри. За да премахнете петна от мръсотия и пот по вътрешния ръб на капачката, използвайте влажна гъба, потопена в топла сапунена вода. Със същата гъба внимателно избършете външната джанта на бейзболната капачка. Уверете се, че температурата на водата не е повече от 40 градуса.

2

За да влеете сапунена вода, смесете половин чаша прах, подходящ за почистване на капачката ви, и една и половина чаши топла вода. В този състав и навлажнете гъбата.

3

Изплакнете гъбата в чиста вода и отново избършете цялата капачка, като премахнете останалата пяна. Избършете, докато всички следи от почистващото средство не бъдат отстранени от продукта.

4

Измийте платната част на капачката с ръце, като внимавате да не докоснете козирката.

5

За да премахнете упоритите, упорити петна, използвайте нежно средство за отстраняване на петна. Нанесете го върху петно ​​и оставете за известно време. След това внимателно изплакнете с влажна гъба.

6

Отстранете цялата вълна и пух от повърхността на бейзболната капачка с помощта на валяк, снабден с лепяща лента или обикновена лента.

7

Изсушете шапката, като поставите твърд предмет вътре, който съответства на формата на главата, така че продуктът да не се деформира. За да направите това, можете да използвате трилитровия буркан, обърнат с главата надолу. Сложете капачка и оставете да изсъхне. Можете да използвате малка топка или глобус за същата цел.

8

Никога не мийте този продукт в пералня. В противен случай бейзболната шапка ще загуби формата си и ще придобие грозен външен вид, неподходящ за по-нататъшно носене.

Обърнете внимание

Ако бейзболната капачка е много мръсна и ако ръчното пране не може да се отърве от петната, използвайте услуга за химическо чистене.

Полезни съвети

Опитайте да изсушите бейзболните шапки с кърпа. В този случай напълно изключете усукване на капачката и не търкайте кърпата с кърпа, а само я намокрите.