Logo decormyyhome.com

Как да залепите тапет за снимки

Как да залепите тапет за снимки
Как да залепите тапет за снимки

Съдържание:

Видео: Лепене на тапет 2024, Юли

Видео: Лепене на тапет 2024, Юли
Anonim

така че стенописите да бъдат поставени правилно, изображението да не е изкривено и за дълго време да не се налага пребоядисване, трябва да се запознаете с правилата за стикери за тези продукти. Важно е да знаете кое лепило ще бъде най-подходящо и как правилно да свържете платното.

Image

Особеността на стикера на стенописите е да не се нарушава целостта на горния слой картини и да не се оставят празнини между тях. Тези продукти се различават от обикновените тапети по това, че най-малките изкривявания на изображението се виждат веднага и е доста трудно да се регулира местоположението на отделни части. Ето защо, на първо място, е необходимо да се решат следните проблеми:

- кое лепило да закупите;

- как да свържете платното;

- какви инструменти да използвате.

Правила за стикери

На първо място, трябва да разберете на каква основа те се прилагат. Ако се свие, докато изсъхне, тогава по време на стикера трябва да започнете един лист от 0, 5-1 мм върху друг. Това ще избегне образуването на пропуски. След като лепилото изсъхне, краищата на фототапета трябва да се намажат отново на онези места, където не прилягат плътно към стената.

След като хартията се намокри, тя трябва да се навие с валяк.

Тъй като за фототапета е изключително важно да изберете правилната посока на платното, ще ви е необходим асистент, който визуално ще оцени качеството на работа. Особено внимание се обръща на стикера на първата част на изображението. Окончателната му форма зависи от това колко правилно ще бъде разположена на стената.