Logo decormyyhome.com

Как да почистите маса за маса от Cupronickel

Как да почистите маса за маса от Cupronickel
Как да почистите маса за маса от Cupronickel

Видео: T4.1. U2 2 SO2 2024, Юли

Видео: T4.1. U2 2 SO2 2024, Юли
Anonim

Сервиращите елементи от Cupronickel изглеждат много стилни и елегантни, украсявайки всяка маса. Недостатъкът на този материал е капризност и склонност към оцветяване. Има много начини да почистите маса за маса от Cupronickel, като изпробвате различни методи, можете да изберете най-добрия и най-ефективния за себе си.

Image

Ще ви трябва

  • - сода;

  • - сол;

  • - черупка от сурови яйца;

  • - алуминиево фолио;

  • - амоняк;

  • - бульон от картофи или зеле.

Инструкция за употреба

1

Започнете да почиствате масата от Cupronickel, като измивате обикновената мръсотия, използвайте за това топла вода и течност за миене на съдове.

2

За да се отървете от мазните отлагания, избършете всеки елемент с хладна вода и амоняк. За новите прибори за хранене този метод ще даде приятен блясък и лек нюанс. Ако искате още повече блясък, дръжте лъжиците и вилиците във водата, в която са варили яйцата.

3

За да блестящ Cupronickel като сребро, сложете го във вряща вода. Първо добавете супена лъжица сол и черупка от две яйца във водата. Оставете лъжиците и вилиците да ври около минута, след което отстранете разтвора от котлона. Този метод е подходящ дори за вещи, затъмнени с времето.

4

Добър ефективен начин за почистване на всякакви предмети от Cupronickel без много усилия: сложете съд на водата на огъня, добавете сол и сода, поставете алуминиево фолио на дъното и лъжици и вилици отгоре. Изчакайте уредите да блестят като нови, след което извадете тигана от котлона. Не ги изплаквайте, а ги избършете на сухо с мека кърпа, за предпочитане лен.

5

Изцедете водата след варене на картофи или зеле в купа и поставете парче алуминиево фолио на дъното (например за печене). Поставете прибори за хранене от Cupronickel отгоре, така че бульонът да ги скрие напълно. Оставете за час и изплакнете. Този метод е подходящ както за Cupronickel, така и за сребро.

6

Добър ефект се получава чрез почистване на лъжички и вилици от Cupronickel със зъбен прах или сода по сух начин. За целта вземете прах за зъби или сода, поръсете малко върху влажна кърпа или гъба и разтривайте лъжици и вилици. След почистване не изплаквайте уредите с вода, а просто ги избършете на сухо.

7

Ако днес зъбният прах е трудно да се намери, тогава пастата за зъби се намира във всеки дом. Използвайте всяка избелваща паста за зъби, за да почистите уредите Cupronickel.

комплекти от Cupronickel