Logo decormyyhome.com

Съдомиялна машина: за истински стюардеси и пазители на огнището

Съдомиялна машина: за истински стюардеси и пазители на огнището
Съдомиялна машина: за истински стюардеси и пазители на огнището
Anonim

Красива жена, грижовна майка и великолепна домакиня - всяка жена мечтае да бъде перфектна във всичко. Вярно е, че стремежът към идеал често се превръща в стрес в домакинството, тъй като домакинските задължения отнемат цялото ви свободно време. За щастие, много „притеснения“ могат да бъдат поверени на „умна“ техника, сред която съдомиялната машина е незаменим помощник.

Image

Но дори присъствието на съдомиялна машина в списъка на задължителните придобивания често не ускорява покупката й: винаги има по-спешни, жизненоважни разходи и полезен мързел ви съветва да оборудвате старателно домакинството си и следователно, купувайте ново оборудване само след ремонт - следващия месец или година.., „Скъпи“, „обемисти“, „не особено необходими“ - такива извинения най-често се чуват в адреса на съдомиялната машина. Ако обаче попитате някой собственик на съдомиялна машина, тогава всичко това са стереотипи, които изчезват веднага щом това чудо на технологията се появи в къщата. Именно тук се разкрива разнообразието от предимства, които дава миялната машина.

Независимо дали се подготвяте да станете майка или отглеждате деца, често домакинствате на гости и организирате пиршества, или просто искате да улесните живота си и да спестите време и енергия за по-вълнуващи и приятни занимания - за всяка жена миялната машина ще се превърне в незаменим помощник, който ще се заеме с рутината на домакинските дела притеснения и освободени от ненужни неприятности.

Появата й в къщата е изключително приятно и полезно събитие както за домакинята, така и за всички домакинства. Всъщност, как иначе да се освободи ценното свободно време, ако не с помощта на домакински джаджи?

Защо ми е необходима миялна машина? За очевидните предимства

Предвид сегашния ритъм на живот, за съвременната домакиня, съдомиялната машина е съществен елемент. И тук въпросът изобщо не е мързелът или типичният подход „няколко чинии, които бързо ще се съблека“, а банално спестяване на време. Съгласете се, ако след завръщането си у дома все още имате достатъчно сили да приготвите вкусна вечеря и да зарадвате близките си с домашно приготвена храна, тогава няма абсолютно никакво желание или желание да направите миенето. Съдомиялната машина ще реши тези проблеми по два начина: всичко, от което се нуждаете, е да сглобите уредите, да поставите таблетката Finish в чекмеджето за перилен препарат и да натиснете бутона "START" на панела на машината.

Ястия, измити в „умна“ машина, ще ви зарадват със сияйна чистота, което между другото не е лесно да се постигне с ръчно пране! Помнете чашите, които трябва да миете и избършете всеки път, за да постигнете техния блясък. С миялната машина вече няма да имате такива проблеми. Внимателната миялна машина почиства съдовете от всякакви остатъци от храна, а високите температури заедно с почистващ препарат премахват най-старите петна и убиват микробите. Последният етап от цикъла е сушенето, така че в края на миенето чиниите изглеждат като нови. Освен това вие се грижите за ръцете си, предпазвайки кожата и ноктите си от вредното въздействие на горещата вода и перилните препарати.

Перфектен почистващ препарат ще допринесе за перфектен резултат. Крайните почистващи препарати ще се превърнат в истинска находка, лекота на използване и гарантиран отличен резултат, прилагането на които няма да ви остави безразлични.

Можете да се доверите на тези инструменти, защото Finish се препоръчва от водещи производители на съдомиялни и предлага широка гама препарати за миене на съдове. Искате да научите повече за тях и да разберете какво е това?

Обърнете се към помощната таблица на сайта , където в същото време можете да изберете какво е точно за вас.

Съдомиялна машина: мие и спестява

Тази фея на чистотата наистина е много икономична: освен че намалява времето за домакински задължения, съдомиялна машина значително намалява консумацията на вода, което ще бъде явна полза за собствениците на водомери. Например за измиване на 9 пълни комплекта чинии, съдомиялна машина с ширина 45 см използва само 12 - 15 литра вода срещу 100 литра вода за миене на същото количество съдове в мивката. А измиването на малко количество чинии на "половин" цикъл ще струва наполовина толкова - около 7-8 литра.

Сега инсталирането на устройството е прост, бърз и евтин процес. Главният инсталатор от услугата, предлагана от производителите или вериги магазини за оборудване при закупуване на машина, ще я инсталира и „постави“ във вътрешността на всяка кухня.

Например, можете да изберете вграден модел, който се вписва в слушалките, така че външният панел на капака да изглежда така, както е бил там първоначално. Тъй като размерите на съдомиялната машина, както и размерите на кухненските шкафове са стандартни, не е трудно да се замени един от тях с „чудо мивка“. Въпреки това, самостоятелно стояща машина ще се изправи в кухнята като „излята“ и ще се превърне в нейното лаконично продължение, а компактните съдомиялни машини (като размер и дизайн) наподобяват фурна или микровълнова печка и могат да стоят на плот или чекмедже.

Дори и най-взискателната домакиня ще може да намери модел, който да я подхожда сред широка гама съдомиялни машини Electrolux. Вграден с отворен панел, изцяло вграден (Electrolux ESL 65070 R и ESL 44500 R), свободно стоящ (Electrolux ESF63021) или компактен (Electrolux ESF2410) - съдомиялни машини Electrolux са подходящи за различни интериори на кухни с различни размери.

Допълнителни функции на PMM Electrolux, като приятен бонус, за да се отървете от рутинните караници:

• Функция Care Plus (десетминутно изплакване в края на основната програма за измиване при температура 70 градуса, което намалява броя на бактериите с 99, 99%)

• функция за пестене на енергия Спестете енергия

• функция за автоматично изключване на захранването (анулира консумацията на енергия в режим на готовност)

Съдомиялната машина е не само достоен предмет за кухнята, но и отличен и най-важното полезен подарък за всяка домакиня. Наистина, пазителят на огнището е на първо място Жената, а не миялната машина!

Допълнителни изображения