Logo decormyyhome.com

MIELE: стил и качество на домакински уреди

MIELE: стил и качество на домакински уреди
MIELE: стил и качество на домакински уреди

Съдържание:

Видео: Уреди за дома Hotpoint в ЗОРА 2024, Юли

Видео: Уреди за дома Hotpoint в ЗОРА 2024, Юли
Anonim

Miele е основана през 1899 г. и две години след откриването си направи пръскане в света, пускайки първата пералня. През целия период на своето съществуване тази компания никога не е спирала в развитието си: тя продължава да разширява асортимента, да подобрява качеството и да подобрява дизайна на своите продукти.

Image

Качествени домакински уреди Miele

Немската компания Miele произвежда много видове домакински уреди, включително прахосмукачки, хладилници, микровълнови печки, сушилни, фурни, перални машини. Още преди повече от сто години се формира специална философия на тази компания, от която производителят никога не се отстъпва. Тази философия включва няколко основни момента: използването само на екологично чисти материали, най-модерните технологии, внимателен контрол на качеството на всички етапи на производство, както и ръчно сглобяване на продукти. Компанията е толкова уверена в безупречното качество на своята технология, че дори за първите си продукти даде 10-годишна гаранция. Сега за повечето продукти важи 20-годишна гаранция.

Всички продукти на марката се отличават с добро представяне. Така например пералните машини са надеждно защитени от прегряване, което позволява да се удължи експлоатационният им живот. Двигателите и компресорите на продуктите се допълват от вибрация и шумоизолация. Освен това уредите Miele са идеални за хора, които не обичат да губят пари: тези продукти помагат за постигане на големи икономии на енергия чрез внимателно обмислен дизайн и надеждни елементи.