Logo decormyyhome.com

Измиване на балсам в други "роли"

Измиване на балсам в други "роли"
Измиване на балсам в други "роли"
Anonim

Стана обичайно да се използва балсам при пране на пране. Тя прави нещата нежни, придава свеж, приятен аромат. За разлика от конвенционалните почистващи препарати, омекотителят за тъкани съдържа не само почистващи препарати, но и антистатични. Благодарение на този състав, климатикът може да се използва в домакинството не само за измиване. Омекотителят за тъкани може да изпълнява редица важни и полезни функции при почистване на къщата.

Image

Инструкция за употреба

1

Стъклените и огледални повърхности (плотове, душ стени) са перфектно измити с климатик. Смесете 1 част от балсама с 4 части вода, нанесете състава върху гъба, избършете повърхността и полирайте със сух парцал.

Image

2

За да предотвратите натрупването на прах на телевизионния екран за по-дълго време, избършете екрана на телевизора с влажна кърпа. Това ще премахне статичното напрежение и прахът няма да се "залепи" към екрана.

3

Онези дами, които често стилизират косата си и използват лак, за да я оправят, са изправени пред факта, че микроскопичните изсушени капчици лак за коса остават на огледалото и около него. Смесете 1 част климатик с 2 части вода и изсипете разтвора в бутилка със спрей. Поръсете повърхностите, оцветени с лак и веднага ги полирайте с чиста кърпа.

4

Ако петна и парченца хартия се залепят за вашия синтетичен дворец и искри „летят” изпод краката ви, отстранете статичното напрежение с помощта на климатик. Разредете го с вода в съотношение 1: 10 и от време на време напръсквайте двореца с това решение. Пръскайте, но не поливайте. Ако влагата проникне в основата на двореца, той може да се деформира.

Image