Logo decormyyhome.com

KIRBY - струва ли си да купите?

KIRBY - струва ли си да купите?
KIRBY - струва ли си да купите?

Съдържание:

Видео: ПЕРФУМИЛНА ГОВОРА: Струва ли си да купите РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ? + моята КОЛЕКЦИЯ на резервни ПЕРФУМИ 2020 2024, Юли

Видео: ПЕРФУМИЛНА ГОВОРА: Струва ли си да купите РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ? + моята КОЛЕКЦИЯ на резервни ПЕРФУМИ 2020 2024, Юли
Anonim

Прахосмукачките Kirby в много градове се продават на наистина висока цена - от 120 хиляди рубли или повече. Естествено е, че купувачите се съмняват дали е необходимо да харчат такива пари за закупуване на домакински уреди или да купят друго нещо за тях - например кола.

Image

Делото за Кирби

На презентацията продавачите говорят дълго време за предимствата на прахосмукачките Kirby, но не всички похвали са верни. Независимо от това, такива домакински уреди имат предимства. На първо място, говорим за висококачествено почистване. Вярно е, че тази прахосмукачка не може да почиства прах от матраци и мека мебел от дълбочина до 50 см, както често казват продавачите. Ще се убедите сами, като сложите под възглавницата лист хартия с малко количество боклук и се опитате да го почистите с Кирби. Въпреки това, бързо и лесно премахване на мръсотия и прах, както и старателно "избийте" неща чрез използването на режим на вибрация, това устройство може.

Кирби има огромен брой дюзи. Достатъчно е да споменем само, че има дори специална дюза за извършване на масаж на гърба. Всъщност можете да почиствате с тази прахосмукачка всичко, което искате - от килими и твърди подови настилки до завеси.

Хората, които решат да закупят такова оборудване обаче, трябва да помнят едно важно нещо: всъщност това не струва толкова, колкото казват продавачите. В Америка можете да закупите нов Kirby, заедно с всички дюзи и дори допълнителни инструменти за грижа за различни видове повърхности, за 30-40 хиляди рубли. Ако имате нужда от точно такава прахосмукачка, ще бъде много по-лесно и по-изгодно да я поръчате в чужд онлайн магазин с доставка до дома.