Logo decormyyhome.com

Какъв цвят е косата, когато подчертавате черен пипер и сол?

Какъв цвят е косата, когато подчертавате черен пипер и сол?
Какъв цвят е косата, когато подчертавате черен пипер и сол?

Съдържание:

Видео: Какво Ям През ЕДНА Седмица? | 7 Дни и 20 Рецепти 2024, Юли

Видео: Какво Ям През ЕДНА Седмица? | 7 Дни и 20 Рецепти 2024, Юли
Anonim

Днес не се приема притеснение за появата на сива коса. Преди петдесет години появата на сребърни нишки в косата беше символ на преминаващата младост и увяхване, но сега това е само извинение за избора на нов начин за оцветяване на косата.

Image

Не много късметлии и късметлии са обречени да благодат красиво. По принцип те са собственици на тъмна коса, в която няма ключалки или отделни зони да побеляват. Косата им става сива "в едно", защото сивата коса остава невидима за дълго време - в началото, когато няма достатъчно сребърни косми в общата маса, тя изглежда като интересен платинен или перлен нюанс на косата и с времето получавате такъв интересен и красив ефект, който се нарича "пипер" със сол. " Този цвят е като черен пипер, смесен със сол, и изглежда наистина много красив и стилен.

Струва ли си да боядисвате косата в цвят "черен пипер и сол"

Основната роля в посивяването на косата играе генетиката и тук не можете да спорите с природата. За всичко това се случва в различни възрасти; появата на сивата коса също е различна за всички. Повечето, уви, сивата коса не изглежда най-добре. На сегашното ниво на развитие на козметичната индустрия това не е проблем - просто трябва да изберете метод за оцветяване на косата.

Изглежда, че идеалният вариант е да изберете тон, близък до естествения, и да боядисате цялата коса. Това е прекрасен начин, но косата расте обратно. След кратко време дори младите и свежи коси, успешно боядисани с добра боя, показват своя бял гръбнак.

Има и друг начин - обичайното подчертаване, когато част от нишките остава естествен цвят, част е боядисана няколко нюанса на по-светли. Това спестява много жени за доста дълго време, но с увеличаване на количеството на сивата коса и докато расте, косата започва да изглежда неестествено и разхвърляна и тук има смисъл да преминете към подчертаването на „черен пипер и сол“.

Кой трябва да прави подчертаването на пипер и сол

Някои жени смело твърдят, че сивата коса им подхожда. Някои, дори без да чакат да посивят, боядисват косата си в изящния цвят „черен пипер и сол“. Цветът, разбира се, е много красив, но не трябва да бързате с нещата. Само много млади момичета до двадесет и пет години могат да се решат на такава екстравагантна стъпка без колебание - не могат да се страхуват да изглеждат по-възрастни. По-зрелите жени вече знаят, че дори най-висококачественият сребрист цвят застарява.

Боядисването на косата в цвят на "черен пипер и сол" е за онези, които вече имат по-голяма част от косите, посивяли, и най-малкото възстановяване на косата дава това тъжно обстоятелство. Когато подчертавате цялата или по-голямата част от сивата коса в цвета на „черен пипер и сол“, ефектът е най-дълготраен и естетичен.