Logo decormyyhome.com

Как да изберем тоалетна хартия

Как да изберем тоалетна хартия
Как да изберем тоалетна хартия

Съдържание:

Видео: ОПАКОВАХ ЦЯЛАТА СТАЯ НА БРАТ МИ С ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ! МНОГО СМЯХ! 2024, Юли

Видео: ОПАКОВАХ ЦЯЛАТА СТАЯ НА БРАТ МИ С ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ! МНОГО СМЯХ! 2024, Юли
Anonim

Тоалетната хартия е неразделен атрибут на личната хигиена на човека, като ви позволява да поддържате определена част от тялото чиста след движение на червата. Оказва се, че тази част от тялото се нуждае от пълна защита, тъй като при недостатъчна грижа и използване на некачествени хигиенни продукти върху нея могат да се появят микропукнатини, чрез които впоследствие инфекцията може да навлезе в тялото. Ето защо изборът на тоалетна хартия е много важно и отговорно занимание.

Image

Тоалетна хартия: скъпа или евтина

Много хора, изправени пред витрина или плот с тоалетна хартия в магазина, се чудят: „Коя тоалетна хартия да закупите: скъпа или евтина?“. Всъщност и двете опции имат право да съществуват, основното е, че избраната тоалетна хартия е в съответствие с GOST и всички съществуващи и представени на това средство за хигиенни хигиенни стандарти.

Като материал за производството на евтина тоалетна хартия се използват така наречените вторични суровини, които са отпадъчна хартия и картон. Недостатъците на евтината тоалетна хартия са нейната висока плътност, грапавост, еднослойност и не много атрактивен навън сивкав оттенък. Евтината тоалетна хартия от рециклирани материали също има предимства, най-очевидното от които е сравнително ниската й цена. В допълнение, такива продукти имат отлична хигроскопичност и почти напълно се разлагат, когато влязат в канализационните тръби.

Може би единственият недостатък на тоалетната хартия от естествена целулоза е високата й цена в сравнение с рециклираните продукти.

Тоалетната хартия от естествена целулоза е по-хигиенична и естетична. Той се разлага напълно във вода, има привлекателен външен вид и не съдържа вредни примеси като хлор и олово. Освен това целулозната тоалетна хартия е много по-мека и приятна на допир от рециклираните продукти.