Logo decormyyhome.com

Как да изберем сешоар

Как да изберем сешоар
Как да изберем сешоар

Съдържание:

Видео: ПРИЧЕСКА СЪС СЕШОАР И ЧЕТКА/ЗЕЙНЕБ МАДЖУРОВА/HOW I STYLE MY HAIR/ZEYNEB MADJUROVA 2024, Юли

Видео: ПРИЧЕСКА СЪС СЕШОАР И ЧЕТКА/ЗЕЙНЕБ МАДЖУРОВА/HOW I STYLE MY HAIR/ZEYNEB MADJUROVA 2024, Юли
Anonim

Във всеки дом е необходим добър сешоар. Този домакински уред спестява време и опростява живота. Важно е обаче да разберете с каква цел ще закупите сешоар.

Image

Признаци за добър сешоар

Мощността на сешоара трябва да се колебае между 1600 и 1800 вата. Когато сешоарът е значително по-слаб, той изсушава косата по-дълго, а по-мощният вреди на скалпа и косата. Моля, обърнете внимание, че сешоарът ще бъде със 7-13% по-малко мощен от указаното на кутията. Това се дължи на факта, че значителна част от европейските марки са адаптирани към напрежение 230 v, в Русия нормата е 220 v.

Изберете модел с подаване на хладен въздух, тази функция е полезна за правилното заключване на къдрянето след основното полагане с топъл въздух.

Не пренебрегвайте функцията за йонизация на въздуха. С него можете да изсушите косата си възможно най-бързо, като същевременно елиминира ефектите от горещия въздух.

Съсредоточете се върху факта, че добрите сешоари тежат повече от прости и евтини. Надеждността на устройството зависи от дебелината на намотката на двигателя. И е направен от метал. Тънка навивка (в много леки сешоари) ще се стопи много бързо. Звукът на двигателя трябва да е плавен, това е показател за неговото качество.

Шнурът за сешоар трябва да е доста дълъг (един и половина до два метра) и да се прикрепя към тялото с помощта на шарнирно или подвижно крепеж.

Обърнете внимание, че тялото на устройството трябва да бъде направено от висококачествена устойчива на удар пластмаса.

Първата електрическа сешоар е изобретена през 1890г.