Logo decormyyhome.com

Как да унищожим хлебарки у дома

Как да унищожим хлебарки у дома
Как да унищожим хлебарки у дома

Видео: Колко вкусно осолете пъстърва, сьомга, гърбица, кета, сьомга, червена риба в саламура. 2024, Септември

Видео: Колко вкусно осолете пъстърва, сьомга, гърбица, кета, сьомга, червена риба в саламура. 2024, Септември
Anonim

Тези неприятни пълзящи същества притесняват мнозина. Проблемът е, че ако не можете да ги измъкнете от дома си. Умножил и създал безброй орди, арогантният Прусак може да стане господар във вашата къща. Трябва да знаете как да се отървете от хлебарки.

Image

За да унищожите хлебарки, трябва да използвате домакински почистващи препарати. Това са специални лекарства от групата на инсектицидите, например дихлорвос. Необходимо е да се работи внимателно с тях, след като прочетете приложените инструкции. Когато пръскате продукта, консервата трябва да се държи строго вертикално, с глава нагоре, на разстояние 30 сантиметра от повърхността, която искате да обработите. Съхранявайте инсектицидите на тъмно място при хладна температура. Ако в къщата има малки деца, трябва да скриете средствата и е препоръчително да ги заключите с ключ.

Преди да обработите помещенията, трябва да подготвите: носете марля с маска, тесни ръкавици, халат и шал. Трябва да се внимава аерозолния спрей да не попадне в очите.

Предварително извадете съдове, хранителни продукти, цветя в саксии от стаята. Не забравяйте за домашните любимци. Аквариумът не може да стои, но не забравяйте да го затворите със стъкло. По време на обработката не трябва да има никой друг в стаята. Инсектицидите са особено опасни за жените в ситуацията, децата и тези, които имат хронични заболявания.

Има и лекарства за хлебарки под формата на гел. По-удобно е да ги използвате и няма нужда от никаква предварителна подготовка, гелът трябва просто да се нанесе по периметъра на стаята и да изчакате резултата. Но има опасност малките деца или домашни любимци да опитат разградения гел.