Logo decormyyhome.com

Как да се справим със зелените петна

Как да се справим със зелените петна
Как да се справим със зелените петна

Видео: Как да се справим с пигментните петна? 2024, Юли

Видео: Как да се справим с пигментните петна? 2024, Юли
Anonim

Петната от блестящо зелено изглеждат най-неразрушими. Но това е само на пръв поглед. Всъщност можете да се справите с такива петна.

Image

Ако върху цветни дрехи се появи петно

Тоалетна чистачка може да помогне. Нанесете малко течност върху замърсената зона, петното трябва да се разтвори бързо. След това изплакнете предмета в обикновена вода, след което можете да го измиете по обичайния начин. Ако петното не изчезне, не чакайте, изплакнете бързо замърсеното нещо. Ако продуктът остане върху тъканта твърде дълго, избледняло петно ​​може да остане там.

В борбата срещу блестящото зелено, нишестето също е полезно. Намокрете малко петното и започнете да втривате нишесте в него. Периодично изсипете веществото върху петното, докато изчезне. След това измийте предмета по традиционния начин.

Ако върху бялото облекло се появи петно

Вземете малко парче бяла кърпа, потупете я с водороден прекис и започнете да изтривате петното от повредения предмет. Това трябва да се направи, докато петното изчезне. След това измийте предмета както обикновено.

Все пак да се отървете от блестящо зелено ще помогне на масата оцет. Изсипете малко течност върху петното и изчакайте няколко минути. След това проверете дали петното е изчезнало или не, ако е изчезнало, измийте по обичайния начин и изсушете. Ако не, изплакнете разваления предмет във вода и повторете процедурата отново с оцет.