Logo decormyyhome.com

Как да откажа да плати телевизионна антена

Как да откажа да плати телевизионна антена
Как да откажа да плати телевизионна антена

Видео: Антенный усилитель для ТВ приема.Как его подключить.Какая антенна ему нужна 2024, Юли

Видео: Антенный усилитель для ТВ приема.Как его подключить.Какая антенна ему нужна 2024, Юли
Anonim

Пакетният канал, излъчващ се с помощта на колективна телевизионна антена, не отговаря на нуждите на зрителите в новинарски, детски, образователни и развлекателни програми. Затова все повече хора предпочитат кабелна или сателитна телевизия. Ако нуждата от колективна антена е изчезнала и са получени сметки за нейната услуга, тя трябва да бъде изоставена.

Image

Инструкция за употреба

1

По правило поддръжката на колективна телевизионна антена е евтина, но в мащаба на година или няколко години, сумата не изглежда малка и не искате да я давате на доставчика на ненужна услуга. Отделете известно време и изключете колективната антена.

2

Разберете името, адреса и телефонния номер на организацията, обслужваща антената, от управляващата компания или ERC.

3

Изплащайте съществуващите дългове за колективни услуги за антена Ако сте свикнали да плащате сметки за комунални услуги и други услуги през интернет, трябва да се откажете от правилото веднъж. Препоръчително е да платите чрез банка, поща или компанията, обслужваща самата антена, тъй като ще ви е необходим документ на хартия.

4

Вземете сертификат в ERC за липсата на дългове за плащане за поддръжката на колективната антена. Може би такъв сертификат няма да е необходим, ако последната платена разписка е достатъчна за организацията на услугата. Освен това понякога колективната антена се плаща като част от общата сметка за комунални услуги. В този случай заплатете тази сметка, за да я представите като доказателство за изплащане на дълга по поддръжката на антената.

5

След това се свържете с организацията, обслужваща телевизионната антена, с изявление за прекратяване на договора и прекъсване на абонатната точка. Предоставете документи за изплащане на дългове и вземете сертификат от сервизната фирма за изключване на вашия апартамент или къща от колективната антена.

6

В зависимост от реда, установен в организацията, може да се наложи да направите следното: да се обадите на компанията на доставчика на услуги и да оставите заявка за изключване на телевизионната антена. В рамките на определено време съветникът ще дойде, ще изключи абонатната точка и ще издаде съответния документ.

7

Предайте получения сертификат на вашата управляваща компания или ERC, където вече не трябва да се таксувате за поддръжката на колективната антена.