Logo decormyyhome.com

Как да използвате мокри санитарни салфетки

Как да използвате мокри санитарни салфетки
Как да използвате мокри санитарни салфетки

Съдържание:

Видео: Как да хидроизолираме правилно мокри помещения - съветите на Weber и Влади Караджов 2024, Септември

Видео: Как да хидроизолираме правилно мокри помещения - съветите на Weber и Влади Караджов 2024, Септември
Anonim

Мокрите санитарни салфетки - както за деца, така и за възрастни - могат да се използват не само по предназначение. Те могат да комбинират няколко функции и да станат незаменими помощници на разходка, на пътешествие, като същевременно подреждат нещата в домашни условия, а също така помагат да се запази красотата.

Image

На разходка

Пакет мокри кърпички не само ще ви помогне да почистите лицето или ръцете си от замърсявания. Може да се използва и за почистване на дрехи - влажната кърпа върши отлична работа за премахване на свежи петна. А някои замърсявания могат да бъдат избегнати, като избършете пейка в парк или прашен стол в кафене на открито. Между другото, в кафене на открито няма да е смешно да дезинфекцирате маса преди ядене - прах се утаява върху тях много бързо.

В допълнение, антибактериалните кърпички могат да се използват за лечение на малки ожулвания и драскотини - те ще помогнат за премахване на мръсотията и дезинфекция на раната.

Ако ходите с куче - мокрите кърпички могат да се използват и за избърсване на лапите на домашния любимец след разходка, тогава в къщата ще има значително по-малко прах.

Докато пътувате

При пътуване, вашите собствени опаковки за дезинфектанти са от съществено значение, особено ако планирате да се храните в самолет или влак. Преди хранене лечението на масата и ръцете с антибактериална салфетка не е лукс, а необходимост. Да не говорим за тоалетните седалки на обществени места.

Ако по време на дълго пътуване нямате възможност да вземете душ - можете да организирате мокра кърпа с помощта на мокри кърпички, това ще освежи, почисти и овлажни кожата.

На места, където хората ходят боси (басейни, водни паркове, пристанища, обществени душове и т.н.) мокрите кърпички могат и трябва да се използват за дезинфекция на кожата на краката - това намалява риска от гъбични заболявания.

В допълнение, пакет мокри кърпички може да замени тоалетна хартия, средство за премахване на грим, почистващ лосион и лак за кожени обувки при пътуване (те вършат чудесна работа за премахване на мръсотията и не развалят кожата). Можете също да използвате салфетка за почистване на торба с мръсна кожа.

Като такова универсално средство за пътуване е най-добре да използвате детски антибактериални кърпички - те няма да дразнят чувствителната кожа, а почистващите им свойства не са по-лоши от тези на кърпичките за ръце.

В чантата за грим

Добре е да използвате мокри антибактериални кърпички, за да премахнете козметиката от лицето, по-специално, за да почистите лицето от масла. Те са добри дори при горещо време - с тяхна помощ можете да премахнете потта и да се отървете от прекомерния блясък на кожата.

Ако сте изгорени от слънце, можете да охладите пакет салфетки в хладилника и да избършете кожата с тях. Това ще помогне за облекчаване на раздразнението и охлаждане на горещата кожа.

Влажните кърпички, охладени в хладилника, също ще ви помогнат да се отървете от подуване под очите: сутрин сложете студена кърпа на очите и задръжте този компрес известно време.