Logo decormyyhome.com

Домакински уреди Whirlpool: функции и предимства

Домакински уреди Whirlpool: функции и предимства
Домакински уреди Whirlpool: функции и предимства

Съдържание:

Видео: Съвети при избор на фурна 2024, Юли

Видео: Съвети при избор на фурна 2024, Юли
Anonim

Whirlpool е един от водещите производители на домакински уреди, които съчетават високи ергономични характеристики и напреднали технологии. Какви са предимствата на такъв популярен продукт Whirlpool?

Image

Перални машини

Марката Whirlpool пуска своите домакински уреди, гамата от които включва хладилници, климатици, перални и съдомиялни машини, миксери, микровълнови печки и сушилни от 1911 г. насам. Най-популярните от тях са перални машини Whirlpool - техните характеристики включват уникална технология, наречена „шесто чувство“, която автоматично определя параметрите за измиване с помощта на вградени сензори. В допълнение, домакинските уреди на този производител са известни с това, че работят максимално качествено с минимални разходи за енергия.

Пералните машини Whirlpool не оказват неблагоприятно влияние върху деликатните или мускулести тъкани.

Пералните машини Whirlpool рядко се счупват, функционират гладко в продължение на много години и изискват не много голямо количество вода, като същевременно имат висока скорост на въртене. За тях има специален ниско концентриран прах, който не пълзи от пералнята. Основните модели Whirlpool не са оборудвани с регулатор на температурата, но функционалността им се увеличава пропорционално на цената. Някои перални машини от тази марка могат да мият покривала за покривка, покривки за мебели, завивки, килими или калъфки за възглавници.