Logo decormyyhome.com

Домакински уреди. Как да изберем електрическо шишче

Домакински уреди. Как да изберем електрическо шишче
Домакински уреди. Как да изберем електрическо шишче

Видео: Как се монтира климатик - полагане на тръбен път и монтаж на външно тяло | Vimax.bg 2024, Юли

Видео: Как се монтира климатик - полагане на тръбен път и монтаж на външно тяло | Vimax.bg 2024, Юли
Anonim

В съвременния свят, където по-голямата част от населението непрекъснато е заето с работа и други въпроси, няма достатъчно време за излизане с приятели на барбекю. И ако се даде време, тогава плановете могат да съсипят дъжда. Или има желание да излезете с приятели през зимата, а на улицата има обилен сняг. Какво тогава остава да се направи? Останалите ли се развалят и трябва ли да купуват готово барбекю и да се задоволяват с малко ?! Именно за такива случаи е създадено електрическо барбекю.

Image

Устройството на електрическо барбекю

Електрическото шишче е метална кутия с различни размери. Вграден е нагревателен елемент с различни мощности, по протежение на който са разположени шишчета. По-долу са чинийките, в които тече мазнина. Важно е устройството да има топлоизолационни дръжки. За равномерно пържене шишчетата трябва да се въртят.

Ролята на размера на електрическото шишче

Когато избирате електрическо шишче, струва си да обърнете внимание на неговия размер. Ако семейството е голямо или постоянно ще бъдете голяма компания, тогава е по-добре да вземете електрически шишчета с големи размери. В него ще има повече шишчета, съответно можете да пържите повече месо наведнъж.

Ако закупите малък електрически шиш кебап, тогава можете да пържите месо на малки порции.

Захранване

Както всеки електрически уред, електрическият шиш изразходва много енергия. В съответствие с това не трябва да пренебрегвате правилата за безопасност и да избирате изхода на необходимата мощност. Така че дори и малка компания да не чака дълго време приготвянето на барбекю, трябва да закупите електрическо барбекю с най-висока мощност за отопление (най-малко 1, 5 киловата).

Image

подготовка

Няма специално разделение във вида на месото в електрическото барбекю. Това може да бъде свинско, агнешко, колбаси и риба. Дори зеленчуците ще се окажат много вкусни.

Разбира се, няма такава миризма на огън и дим, като на барбекю. Но за тези, които наистина харесват това, можете да добавите течен дим към маринатата.

Видове електрически шишчета

Има два вида електрически шишчета - интегрални и сгъваеми.

Цялото говори за себе си. Недостатъкът на този кебап е, че е неудобно да се мие след готвене.

Сглобяемият модел ви позволява да стигнете до всички части и да ги изплакнете старателно. Много е удобно и не причинява допълнителна караница.

Можете да закупите електрическо шишче във всеки магазин за домашни уреди или онлайн магазин.