Logo decormyyhome.com

7 причини да закупите машина за хляб и как да го изберете

7 причини да закупите машина за хляб и как да го изберете
7 причини да закупите машина за хляб и как да го изберете

Съдържание:

Видео: Core of natural pesticide, JADAM Wetting Agent (JWA), (Multi-language subtitles) 2024, Юли

Видео: Core of natural pesticide, JADAM Wetting Agent (JWA), (Multi-language subtitles) 2024, Юли
Anonim

Сред домакинските уреди, произведени от индустрията за кухнята, достойно трето място след хладилника и електрическата печка е заета от машина за хляб. Всъщност всички видове преработватели на храни, тостери, саксии, микровълнови печки са вторични уреди, които лесно могат да се откажат, но е необходима машина за хляб. Защо? Има цели 7 причини!

Image

Причина 1. Хляб с лошо качество в магазините.

Чели ли сте някога състава на магазинен хляб в ценовия диапазон от 20 до 35 рубли? Какво няма да намерите там! Подобрители, дезинтегратори, растителни масла с неизвестен произход, глицериди, емулгатори, стабилизатори, глутен и много други! Брашното и след това не винаги поставяйте най-високата степен.

Хлябът с по-ниски цени обикновено се прави от рециклирани стари суровини, т.е. от факта, че не са закупили в рамките на посочения срок на годност. В този хляб няма нищо полезно и не може да бъде! Всичко останало, просто не е вкусно.

Причина 2. Винаги на масата пресни и висококачествени сладкиши.

По правило машина за хляб ви позволява да печете продукти с тегло от 700 до 1000 грама, което е достатъчно за 1-3 дни, в зависимост от броя на ядещите, така че печенето винаги ще е прясно. Качеството също винаги ще бъде в най-доброто, защото няма да използвате вредни "химически" добавки!

Причина 3. Не се изискват сериозни кулинарни умения.

За да използвате това устройство, нямате нужда от сериозни знания и умения в областта на готвенето! Достатъчно е само стриктно да следвате инструкциите, които дава производителят.

Причина 4. Не изисква много време.

Поставянето на обикновен бял хляб при печене може да стане много бързо: със съществуващото умение ще са нужни само 4 минути, а след това фурната ще направи всичко сама, просто трябва да извадите готовия продукт и да измиете контейнера.

Причина 5. Можете да печете различни видове хляб.

Повечето модели машини за хляб ви позволяват да печете огромен брой разновидности както на бял, така и на тъмен хляб, включително такива популярни като Бородински, Естонски, Рига, Селянин, както и различни сладки видове. Някои рецепти съдържат различни добавки, например пържен лук, бекон, пармезан, зеле, моркови, сушени кайсии, различни билки и подправки. Някои производители в допълнение към инструкциите прилагат доста впечатляваща книга с рецепти, така че разнообразието от сладкиши ще бъде много по-голямо, отколкото в магазините.

След като натрупате известен опит в домашното печене, ще можете да овладеете печенето на хляб с кисела течност, който е много полезен и не съдържа мая.

Причина 6. Цената на хляба.

В големите градове има пекарни, в които можете да закупите наистина висококачествени печива, но цената на такива продукти може да достигне 200-300 рубли на хляб; средната цена е около 100-130 рубли. Един хляб бял хляб, направен в машина за хляб, ще струва 30-35 рубли, черен хляб 35-50, в зависимост от използваните добавки.

Причина 7. Допълнителни функции.

Много фурни са оборудвани с допълнителни функции, основната от които е приготвянето на различни видове тесто. Това е много удобно, тъй като значително опростява приготвянето на всички видове пайове, рула, бисквитки и дори кнедли.