Logo decormyyhome.com

Как да поставите търговски обекти в кухнята

Как да поставите търговски обекти в кухнята
Как да поставите търговски обекти в кухнята

Съдържание:

Видео: Want to SPEAK like a NATIVE? - 5 Perfect Lessons To Improve Your English Speaking Skills 2024, Септември

Видео: Want to SPEAK like a NATIVE? - 5 Perfect Lessons To Improve Your English Speaking Skills 2024, Септември
Anonim

Електрическото захранване на кухнята е един от основните проблеми, които възникват по време на основен ремонт на помещенията. Правилното разпределение на точките за свързване ще направи работата в кухнята удобна и няма да наруши интериора.

Image

Маркирането на точките на свързване на устройствата трябва да започне с зонирането на помещението. Следващият фактор, влияещ върху поставянето на търговски обекти в кухнята, е броят и местоположението на домакинските уреди. Необходимо е също така да се предвиди промяна в оформлението на помещенията и възможни допълнителни желания на живущите.

Разделяне на кухнята на зони

По правило стандартната кухня може да бъде разделена на зона за готвене, зона за хранене и допълнителна, в която може да се постави място за почивка или друга работна повърхност. В зоната за готвене обикновено има кухненски комплект с вградени уреди. В зоната за хранене обикновено няма нужда да поставяте гнезда, освен ако не се използва като втори работен плот. Допълнителна кухня, ако има такава, трябва да бъде снабдена с поне два изхода или три, ако се планира осветително тяло.

Цокли за свързване на оборудване

Поставянето на домакински уреди трябва да се планира предварително. Като правило кухнята трябва да има фурна, печка, аспиратор, пералня и съдомиялна машина. Също така в кухните на жилищните сгради обикновено се поставя газов бойлер или бойлер, които изискват мрежова връзка. От допълнителните потребители човек може да отдели телевизор, осветителни устройства и малки домакински уреди.

Гнездата за вградени и неподвижни кухненски уреди са най-добре поставени на 30 сантиметра от пода, като ги скриете зад долния слой на кухненския комплект. Изходният отвор за качулката трябва да бъде поставен тайно зад горния слой, същото се отнася и за отоплителния резервоар, газовия котел и кухненското осветление. Гнездото за него, между другото, може да се захранва чрез превключвател за по-удобно управление на осветлението. Трябва да се отбележи, че потребителите с висока мощност изискват отделна линия с кабел с високо напречно сечение, положен от разпределителния панел. В същото време други търговски обекти могат да бъдат комбинирани в групи.