Logo decormyyhome.com

Как да използваме познати неща по необичаен начин

Как да използваме познати неща по необичаен начин
Как да използваме познати неща по необичаен начин

Видео: 15 ПОЗНАТИ НЕЩА, които никога повече НЯМА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ 2024, Септември

Видео: 15 ПОЗНАТИ НЕЩА, които никога повече НЯМА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ 2024, Септември
Anonim

За секунда дори не се замислихме как могат да бъдат полезни такива прости неща, като зъбна нишка. Той е толкова издръжлив, че с него можете да оправите чадъра! Нека да поговорим за обикновените неща и тяхната необичайна употреба.

Инструкция за употреба

1

Ако по дрехите ви остават следи от дезодорант, можете да използвате обикновен аспирин за премахване! За да направите това, просто трябва да разтворите две таблетки от това вещество в сто мл вода и след това да нанесете върху петната. Следи, както никога не се е случвало!

2

С мазни пръсти, оцветени по стената или тапети, които не се мият? Филийка бял хляб ще ви помогне да отстраните тази неприятност. Той може да премахне данни за замърсяване.

3

Ако имате малко дете, значи имате и цветни моливи. И ако има цветни моливи, тогава можете да поправите малки щети върху мебели или дървен под. Просто смачкайте стилуса на желания цвят и ги маскирайте.

4

Пелените ще защитават крехките вещи, ако трябва да ги изпратите на колет.

5

Има много начини за почистване на сребърни съдове, но ето още един: поставете бижутата за няколко минути в чаша с кетчуп и след това го намажете с четка за зъби.

6

Понякога се случват трудни събития в живота. Например дъвките се залепват за косата. Но няма да е катастрофа, ако втриете фъстъчено масло в косата си. Тя веднага ще изостане.

7

Колкото и странно да звучи, но ако имате нужда от мъх, тогава вземете двеста мл живо кисело мляко, след това добавете към него двеста мл вода и изсипете шепа мъх в сместа. След това разстелете тази смес там, където имате нужда от мъх. И той ще порасне там! Нека действаме оригинално! Успех