Logo decormyyhome.com

Ами ако вратата скърца?

Ами ако вратата скърца?
Ами ако вратата скърца?

Видео: MARSO x FYRE x BOBKATA - CHUKOVE (Official Video) 2024, Август

Видео: MARSO x FYRE x BOBKATA - CHUKOVE (Official Video) 2024, Август
Anonim

Скърцащите врати са изключително неприятно явление. Какво да направите, ако изведнъж се окаже, че вашите интериорни или външни врати дразнят нервната система със страховито скърцане? Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да решите този проблем.

Image

Ще ви трябва

Инструкция за употреба

1

Смажете вратата със специален инструмент.

И така, ако имате скърцане на вратата - какво да смажете? Моторното масло е най-надеждният и доказан начин да се отървете от скърцащите врати. Можете да използвате дизелово масло или специално масло, което смазва детайлите на шевните машини. Подходящи са и такива средства като циатим, твърдо масло, литол и други мазнини. Можете също така да направите следното: закупете инструмент, който обработва всички механизми, различни от вратите. Те се продават под формата на спрейове - напръскайте върху проблемните зони и гадната скърцане ще изчезне.

2

Други ефективни начини

Ако внезапно се окаже, че вратата скърца и няма под ръка специално оборудване, използвайте растително масло. Това е само ефектът от такъв лубрикант може да бъде много краткотраен. Най-вероятно след няколко дни вратата отново ще започне да скърца. Затова можете да използвате алтернативния метод - графитните стърготини от най-обикновения молив могат да излязат със смазване. Аерозолът WD е друго добро средство. Може да се купи в магазин за авточасти и да се използва за смазване на врати и възстановяване на други механизми.

3

Разберете източника на скърцането

Звукът от скърцаща врата може да се превърне в досаден фактор за всеки човек, но преди да започнете да се справяте с проблем, първо трябва да разберете откъде идва скърцането. Неприятните звуци могат да направят всяка част от цикъла - както външна, така и вътрешна. И ако напръскате различни средства на всички места подред, без да знаете къде е коренът на проблема, тогава вероятно няма да се отървете от скърцането за първи път.

http://stroyremned.ru/remont/interier/323-chem-smazat-skripyaschuyu-dver.html