Logo decormyyhome.com

Защо казват, че бъркотията в къща има проблеми

Защо казват, че бъркотията в къща има проблеми
Защо казват, че бъркотията в къща има проблеми

Съдържание:

Видео: Екстравагантна изоставена френска къща на дресьор на шпицове (НАМЕРЕНИ СТОТИЦИ ОЛДТАЙМЕРИ) 2024, Септември

Видео: Екстравагантна изоставена френска къща на дресьор на шпицове (НАМЕРЕНИ СТОТИЦИ ОЛДТАЙМЕРИ) 2024, Септември
Anonim

Кашата в къщата може да каже много. Дори да е банален мързел, липса на време или така наречената творческа каша - всичко това показва сериозни проблеми в семейството ви. Шкафове, които се спукват с купища ненужни неща, мръсна вана, задръстен коридор привличат лоша енергия и лош късмет в различни области на живота. Точно това казват биоенергийните терапевти и специалистите по Фън Шуй.

Image

Чистота в кухнята

Кухнята е стая, в която се храним, тоест ние сме заредени с определена енергия. Съответно трябва да е удобно и чисто. Неудобната кухня е показател, че собствениците на жилища пренебрегват източници на енергия и изобилие. И колкото и да се опитвате, финансовото благополучие ще ви подмине. Живот от заплата до заплата и вечен дълг - това ви очаква, ако в кухнята има каша. Просто казано, парите непрекъснато ще изтекат през пръстите ви.

В допълнение, наличието на много ненужни неща в кухнята провокира излишно тегло в домакинствата.

Банята

Именно в банята започваме деня си. Това е мястото, където се натрупва най-негативната енергия - когато идвате от улицата, измивате мръсотия и прах от себе си, не само физически, но и енергийно. Ето защо почистването на банята е необходимо колкото е възможно по-често.

Ако всичко се напълни на случаен принцип с празни бутилки и буркани, има кошници, пълни с мръсно бельо - се забелязва комплекс за малоценност и несигурност.

Всичко това показва, че вашето самочувствие е подценено, вие не обичате себе си. И ако такова отношение към себе си, тогава няма нужда да се говори за любов към близките.

Подредете банята и тогава късметът е гарантиран да ви се усмихне!

WC

В тази стая по правило се съхраняват почистващи препарати и различни почистващи устройства. Разбира се, че е трудно да се направи без тях в тоалетната, но въпреки това погледнете по-отблизо - вероятно има стари парцали или празни бутилки.

Нашата психика е изпълнена с това, от което се срамуваме и бихме искали да забравим, „опитайте се да потискаме несъзнаваното“ (според Фройд) и в същото време копаем интуицията и прозрението си все по-дълбоко и по-дълбоко.

Според биоенергията винаги е необходимо тоалетната да се поддържа чиста, тогава стари обиди и най-важното - досадни разочарования ще останат в миналото.

коридор

Според Фън Шуй коридорът е основната магистрала на къщата. Кога е удобно да се вози на него? Правилно, ако е светло и ефирно …

Ако в тази стая има бъркотия: много разпръснати обувки, ненужни дрехи, кутии и др., Ви очакват безкрайни разправии и спорове в семейството, както и финансови проблеми. В такава къща няма желание да бъде, по-добре е да останете по-дълго на работа или на парти.

Дневна - "фасадата" на апартамента или къщата

Тази стая е отговорна за добрите отношения с външния свят. Тя трябва да е удобна и чиста.

Ако холът е твърде студен или дори отблъскващ - това води до самота на подсъзнателно ниво. Членовете на семейството не искат да се събират в него, гостите рядко посещават къщата ви и всички празници се превръщат в скучни сбирки.

Гостината трябва да интересува и привлича, тогава хората ще бъдат привлечени към вас.

спалня

Семейното благополучие се създава в спалнята и се натрупва определена част от енергията.

Да се ​​чувствате постоянно уморени или да се карате през цялото време с роднини? Подредете спалнята си в ред. Освежете завесите, добавете красив декор или просто пренаредете мебелите.

Свързана статия

Как кашата се отразява на живота ни