Logo decormyyhome.com

Кой аерогрил е по-добре да вземете

Кой аерогрил е по-добре да вземете
Кой аерогрил е по-добре да вземете

Съдържание:

Видео: КОЛКО ДОБРЕ ПОЗНАВАМ ЕВРОПА? А ВИЕ? 2024, Септември

Видео: КОЛКО ДОБРЕ ПОЗНАВАМ ЕВРОПА? А ВИЕ? 2024, Септември
Anonim

Ако обичате да готвите, въздушната скара в домакинството определено няма да навреди. Този невероятен домашен уред съчетава възможностите на микровълнова печка, печка, дълбока мазнина и други устройства. Изберете въздушна скара само след като се запознаете с функциите на различните модели.

Image

Принципът на работа на въздушната скара

Месо на скара, пайове, каша, конфитюр, печени - всичко това може да се приготви с помощта на невероятни домакински уреди, наречени въздушни скари.

Принципът на работа на това устройство е, че потоци от горещ въздух летят над чинии в специална стъклена чиния. В същото време се задават определена температура и скорост. В зависимост от производителя, въздушните скари могат да се различават в енергийните източници. Има уреди с електрически и халогенни нагреватели. Характеристика на дизайна на въздушната скара може да се счита за наличието на вентилатор, който е отговорен за циркулацията на загрятия въздух.

В този домакински уред продуктите се варят едновременно и се пържат от всички страни, без да се добавя мазнина. Устройството също така ви позволява бързо да готвите различни ястия, а полезните свойства на продуктите се запазват.