Logo decormyyhome.com

Как да изберем капак за грес

Как да изберем капак за грес
Как да изберем капак за грес

Съдържание:

Видео: TN vs IPS vs VA, какъв монитор да изберем ? 2024, Септември

Видео: TN vs IPS vs VA, какъв монитор да изберем ? 2024, Септември
Anonim

Маслени екрани за пръски за тигани и тенджери набират популярност днес сред готвачите в ресторантите и домакините. Те ви позволяват да готвите всякакви съдове, след които не е необходимо да миете "работното място", напръскано с мазни капки. За да изберете такъв мазнинен капан, трябва да навигирате в съществуващите модели на този продукт.

Image

Описание на масления капак

Многофункционалният мрежест капак за улавяне на мазнини може да се използва не само като защитен екран - но и като двоен котел / цедка за филтриране. Храната, приготвена под такъв капак, е покрита с хрупкава златиста коричка поради безпрепятственото преминаване на пара. В допълнение, специалният дизайн на капана за мазнини може да спести време и енергия при готвене дори на силен огън, като същевременно го предпазва от кипене.

Може да се закупи капан за мазнини за тиган, казан, тенджера и дори съд за печене.

Защитният екран се предлага в три варианта - с дръжка отстрани, с дръжка в средата и с екран с формата на купол. Поради диаметъра на капака за мазнина (29 сантиметра), той е подходящ за почти всички тигани и тигани. Когато пържите, можете безопасно да поставите шпатула върху повърхността на такъв защитен екран, за да разбъркате или обърнете храната, без да разваляте кухненската маса или печката. В допълнение, много модели мазни капаци се произвеждат в различни ярки цветове, в резултат на което процесът на готвене подобрява настроението на домакинята.