Logo decormyyhome.com

Как пастата за зъби може да помогне в домакинството

Как пастата за зъби може да помогне в домакинството
Как пастата за зъби може да помогне в домакинството

Видео: Как да си направим безвредна паста за зъби ? 2024, Септември

Видео: Как да си направим безвредна паста за зъби ? 2024, Септември
Anonim

Съставът на пастите за зъби включва различни почистващи, избелващи, противовъзпалителни, емолиентни и други компоненти. Въз основа на това пастата за зъби може да се използва за решаване на много малки проблеми, включително в кухнята, в банята и в цялата къща.

Image

Инструкция за употреба

1

Ако при злощастни обстоятелства върху тялото ви се е образувал хематом и няма под ръка специален инструмент, тогава пастата за зъби ще помогне за бързото му изчезване. Достатъчно е да нанесете малко количество паста за зъби върху синината.

2

Ухапването от комар винаги е придружено от страшен сърбеж по кожата - нанасянето на паста за зъби върху ухапването ще ви спести от това.

3

На най-неподходящото място скочи пъпка. Можете да го намажете с малко количество паста за зъби през нощта - на сутринта той ще започне да губи почва.

4

Пастата за зъби ще ви помогне да се отървете от много неприятни миризми в кухнята. Например, ако намажете с нея дъска за рязане, тогава при рязане няма да миришете на риба, чесън или лук. Можете също така да измиете ръцете си с него, след като нарежете силно миришещи храни - миризмата от ръцете ви ще изчезне моментално.

5

Разтвор на паста за зъби във вода перфектно ще измие плочките и плочките в банята и тоалетната, като същевременно ще създаде приятна миризма на свежест в стаите. А третирането на стъклени повърхности с паста за зъби ще им попречи да замъгляват.

6

Пастата за зъби ще помогне при почистване на обувки, а също така може да маскира тъмни петна по белите обувки. За да направите това, нанесете пастата за зъби върху петното, оставете да изсъхне, след което отстранете излишното.

7

Необичайната употреба на паста за зъби може да се измисли на новогодишните празници. Снежинките, начертани с паста за зъби на прозорците, или, например, новогодишните поздрави, ще изглеждат страхотно.